Menu 1: voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht   € 34,90

Menu 2: voorgererecht + hoofdgerecht  € 28,90   

Menu 3 : hoofdgerecht + nagerecht € 27,90


VOORGERECHTEN

Selderij crémesoep met brie
A creamy Celery soup garnished with brie

Steek tartaar met spek krokantje
Steak tartaar with a crispy bacon garnish

Bruschetta met vis
Olive oil drizzle Bruschetta with fish

Duo van Gans
Duo of Goose

Pizza met ceviche van rode biet en feta
A crisp Pizza base with ceviche of red beet and feta


HOOFDGERECHTEN

 

Vis van de dag

Ganzenbout met saus van de dag  (+€ 2,00)
Oven roasted leg of goose with sauce of the day

Oven roasted leg of goose with sauce of the day  

Stoofpotje van de dag
Home made stew of the day

Gemarineerde varkensspies van de grill met spekflinters en chimichurrie
Marinated pork skewers from the grill with bacon and chimichurri sauce

Entrecote van de grill op oosterse groente
Grilled Sirloin served on a bed of oriental vegetables 

Tip van de chef
Chefs recommendation 

 

 


Vegetarisch

Koolrolletje gevuld met groentegehakt en mozzarella
A filled Cabbage parcel with chopped vegetable and mozzarella 

Oosterse groente uit het pannetje
Wok fried Oriental vegetables served in a pan 

Gebakken brie met sesamkorst, champignons en bramencompote
Baked brie with crisp sesame crust, mushroom and blackberry compote


VOOR DE KLEINTJES AAN TAFEL

Kindermenu € 12,90


DESSERT

Huisgemaakte apfelstrudel met appelkaneelijs en dot slagroom

Gebrande amandel panna cotta met homemade karamel zeezoutijs

Sonja Bakkers nachtmerie ( alles wat fout is en dik maakt)

Eclair met limoenglazuur en sorbet van Limoen